Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е EuroFond.png

Такт Зона ЕООД започна изпълнението по проект „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по процедура BG16RFOP002-2.073 за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ. Проектът е финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Наименование на приоритетната ос: Приоритетна ос 2 „Предприемачество и капацитет за растеж на МСП“, Инвестиционен приоритет 2.2. „Капацитет за растеж на МСП”

Целта на проекта е осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Избухването на епидемията от коронавируса доведе до парализиране на бизнеса, от което се получи негативен ефект върху световната и българската икономика. Подкрепата по настоящия проект е насочена към микро и малки предприятия, които са икономически засегнати от наложените ограниченията във връзка с пандемията COVID-19. Оказаната по програмата финансова помощ ще позволи на Такт Зона ЕООД, да преодолее някои от икономическите последствия от пандемията COVID-19 и да продължи дейността си.

Обща стойност: 3 039 лв. , от които 2 583 лв. европейско и  456 лв. национално съфинансиране.

Начало: 06.07.2020 г.
Край: 06.10.2020 г.